Carrefour

Carrefour

Catalog cu Oferte din Supermarket
4.5 12 voturi
Carrefour

Catalog 3 - 23 Iulie 2024

Carrefour catalog - Market special bere + cocktails

Ofertele din Revista Carrefour sunt valabile de Miercuri, 3 Iulie 2024 până Marţi, 23 Iulie 2024, în limita stocului disponibil.

Bucură-te de vară cu noul Catalog Carrefour - Market special bere + cocktails, disponibil online săptămânal în perioada 03.07.2024 - 23.07.2024! Alege răcoritoarele tale preferate din selecția noastră variată de băuturi, perfecte pentru serile relaxante de vară. Descoperă berea Ciucas, disponibilă acum la un preț special în pachet de 6 bucăți, ideală pentru momentele petrecute alături de prieteni sau familie.

În plus, nu rata oferta la berea Corona Extra, disponibilă în pachet de 8 sticle de 0.5L, pentru a te bucura de gustul autentic mexican la tine acasă. Pentru iubitorii de alternative mai rafinate, avem cidrul Strongbow în diverse sortimente, o alegere perfectă pentru a-ți completa colecția de băuturi de vară. Fii pregătit pentru sezonul estival și profită de promoțiile noastre excelente din Catalogul Carrefour - Market special bere + cocktails. Vizitează-ne online sau în magazin pentru a descoperi toate ofertele și pentru a te bucura de fiecare moment într-un mod special!

Catalogul conține 8 Pagini: