Despre noi

Știm la ce te gândești! Deseori este epuizant să alergi prin magazine în căutarea celor mai bune oferte. Dar acum, îți punem la dispoziție Katalog.ro, locul virtual unde găsești toate ofertele pe care ți-ai dori să le afli. Te informezi în prealabil, iei cea mai bună decizie pentru tine și apoi te îndrepți rapid spre supermarket sau chiar spre cumpărături online, acolo unde este posibil.

Acum nu trebuie să te mai plângi că nu ai suficient timp la dispoziție ca să poți cuprinde toate cataloagele și ofertele supermarketurilor și magazinelor importante.

Katalog.ro este soluția pe care o căutai de ceva vreme. Urcăm periodic pe platformă cataloagele celor mai mari magazine din România. Astfel, tu poți să cauți ofertele din magazine, în funcție de produs sau marcă. E foarte ușor.

Sunt mai multe motive pentru care este bine să urmărești Katalog-ul, platforma care reunește ofertele mai multor hypermarketuri și magazine mari.

De ce îți recomandăm să urmărești Katalog.ro?

Aici poți vizualiza online toate ofertele care te interesează.

Dacă te abonezi la newsletter îți trimitem pe e-mail noutăți și afli primul despre primele promoții și oferte.

Nu e nevoie să descarci catalogul sau broșura; le poți vizualiza direct online.

Uită de așteptatul cataloagelor și broșurilor de interes în cutia poștală.

Nu trebuie să mai mergi în magazine ca să descoperi cele mai bune și de actualitate oferte.

Găsești cataloagele de la mai multe magazine într-un singur loc. Nu e nevoie să pierzi timpul navigând pe mai multe site-uri.

Faci ușor comparații între prețuri și oferte. Astfel, te asiguri că profiți întotdeauna de cel mai mic preț și nu ratezi nimic avantajos pentru tine și familia ta.

Platforma este confortabilă și ușor de utilizat. Nu trebuie să descarci vreo aplicație sau să răsfoiești printr-un meniu stufos.

Katalog.ro poate funcționa ca un reminder, dacă alegi să primești noutăți pe email. De exemplu, dacă ești tipul de persoană care se aprovizionează în avans, afli când este reducere la un anumit aliment de interes (cum ar fi făină, zahăr, ulei), mergi în magazin, cumperi o cantitate mai mare și beneficiezi de acel preț mai mic.

Vânezi eficient cele mai bune oferte.

Nu pierzi cele mai tari oferte în magazin.

Scutești drumul până la magazin (sau la mai multe magazine pentru a lua catalogul fizic sau pentru a verifica ofertele la raft). Astfel, câștigi mai mult timp.

Cataloagele magazinelor sunt ușor de vizualizat, au o grafică foarte placută, sunt ușor de urmărit și de înteles.

Broșurile și cataloagele sunt în format digital mare, ușor de parcurs și de urmărit, colorate, cu oferte, promoții și informații importante evidențiate.

Site-ul Katalog.ro se actualiează permanent. Aici găsești oricând ofertele actuale / cataloagele în vigoare. Dacă un catalog este expirat ori nu îl mai găsești deloc pe site (ca să nu te induca în eroare), ori îl vei vedea marcat cu "EXPIRAT".

Este ușor să navighezi în meniul site-ului și să ajungi la brand-ul supermarketului dorit sau la un anumit magazin.

Periodic, magazinele oferta CUPOANE DE REDUCERI, iar tu ești sigur că nu le pierzi.

Vezi acum cataloagele actuale de la Mega Image, Carrefour, Cora, Auchan, LIDL, Leroy Merlin, Brico Depot, Metro, Pepco, Cora.