Carrefour

Carrefour

Catalog cu Oferte din Supermarket
4.5 12 voturi
Carrefour

Catalog 3 - 16 Iulie 2024

Carrefour catalog - Market special MDD

Ofertele din Revista Carrefour sunt valabile de Miercuri, 3 Iulie 2024 până Marţi, 16 Iulie 2024, în limita stocului disponibil.

Descoperă noile oferte din Catalogul Carrefour - Market special MDD, disponibil săptămânal doar în hipermarketurile Carrefour! Valabil în perioada 03.07.2024 - 16.07.2024, acest catalog aduce în prim-plan produse de marcă proprie Carrefour, gândite să satisfacă cele mai exigente gusturi. Începe ziua cu un mic dejun delicios, alegând brânza Făgăraș sau zahărul alb de la Carrefour La Piață, produse esențiale pentru o masă echilibrată și gustoasă.

Pentru preparate rapide și savuroase, nu rata oferta la cartofii pentru prăjit, ideali pentru gătitul în familie. Îmbogățește-ți cămara cu Drag de România, o selecție premium de produse locale, inclusiv miere și alte bunătăți, disponibile acum în hipermarketurile Carrefour. Profită de aceste oferte excelente și bucură-te de calitatea garantată a produselor Carrefour, acum la prețuri speciale în Catalogul Carrefour - Market special MDD. Intră acum pe site-ul Carrefour sau vizitează magazinul pentru a descoperi toate promoțiile și pentru a economisi în fiecare săptămână!

Catalogul conține 10 Pagini: