Carrefour

Carrefour

Catalog cu Oferte din Supermarket
4.5 12 voturi
Carrefour

Catalog 3 - 16 Iulie 2024

Carrefour catalog - Nonfood

Ofertele din Revista Carrefour sunt valabile de Miercuri, 3 Iulie 2024 până Marţi, 16 Iulie 2024, în limita stocului disponibil.

Descoperă noile oferte din Catalogul Carrefour - Nonfood, disponibil săptămânal doar în hipermarketurile Carrefour! Valabil în perioada 03.07.2024 - 16.07.2024, acest catalog te întâmpină cu promoții de neratat la produse non-alimentare. Înfrumusețează-ți casa cu prosopul de plajă Tex Home, disponibil în dimensiunea generoasă de 90x160 cm, perfect pentru zilele de relaxare la piscină sau la mare. Profită și de oferta specială la piscina Bestway Steel Pro, ideală pentru a te răcori în zilele toride de vară, disponibilă la prețuri avantajoase în acest catalog.

Pentru confortul tău în locuință, explorează și aparatul de aer condiționat Heinner HAC-HS12WH++, care îți asigură răcire eficientă în acele zile caniculare. Fii gata să îți îmbogățești experiența de cumpărături cu produse de calitate, acum la prețuri speciale în Catalogul Carrefour - Nonfood. Intră acum în magazinul online Carrefour sau vizitează hipermarketurile pentru a profita de oferte exclusive și pentru a-ți aduce acasă tot ce ai nevoie pentru un sezon de vară perfect!

Catalogul conține 16 Pagini: