Carrefour

Carrefour

Catalog cu Oferte din Supermarket
4.5 12 voturi
Carrefour

Catalog 3 - 23 Iulie 2024

Carrefour catalog - Special Bere

Ofertele din Revista Carrefour sunt valabile de Miercuri, 3 Iulie 2024 până Marţi, 23 Iulie 2024, în limita stocului disponibil.

Descoperă cele mai noi oferte din Catalogul Carrefour - Special Bere! Disponibil online în perioada 03.07.2024 - 23.07.2024, acest catalog de 28 de pagini este dedicat pasionaților de bere, oferind o gamă variată de produse preferate. Poți găsi promoții atractive la bere Ursus, Budweiser și Corona Extra, inclusiv oferte speciale care includ și un tricou în limita stocului disponibil. Indiferent dacă organizezi o petrecere sau doar vrei să te relaxezi cu prietenii, Carrefour îți aduce cele mai bune prețuri și produse de încredere pentru momente de neuitat.

Nu rata șansa de a economisi și de a te bucura de varietatea și calitatea produselor din Catalogul Carrefour - Special Bere. Aruncă o privire acum și profită de promoțiile speciale pentru a-ți completa rezerva de bere preferată! Fii gata să te distrezi în compania celor dragi cu băuturi reci și savuroase, disponibile acum cu un simplu click în catalogul online Carrefour.

Catalogul conține 28 de Pagini: