Carrefour

Carrefour

Catalog cu Oferte din Supermarket
4.5 12 voturi
Carrefour

Catalog 3 - 16 Iulie 2024

Carrefour catalog - Special Made in RO

Ofertele din Revista Carrefour sunt valabile de Miercuri, 3 Iulie 2024 până Marţi, 16 Iulie 2024, în limita stocului disponibil.

Descoperă savoarea autentică a produselor românești în noul Catalog Carrefour - Special Made in RO! Disponibil exclusiv în perioada 03.07.2024 - 16.07.2024 în hipermarketurile Carrefour, acest catalog de 24 de pagini te întâmpină cu o varietate de produse proaspete și delicioase. Beneficiază de oferte speciale la cartofi pentru prăjit Carrefour Classic, perfecti pentru preparatele tale preferate de acasă. Încântă-ți papilele gustative cu smântână cu 20% grăsime de la Carrefour La Piață, ideală pentru gătit sau pentru a însoți mâncărurile tradiționale românești.

Fii gata să descoperi și alte produse de calitate, cum ar fi zahărul alb și diverse delicatese locale, toate gândite să aducă în bucătăria ta autenticitatea și prospețimea specifică României. Nu rata șansa de a te bucura de prețuri avantajoase și de a sprijini producătorii locali prin achiziționarea produselor din catalogul Carrefour - Special Made in RO. Intră acum în lumea savoarelor românești cu Carrefour și lasă-te inspirat de tradiția și gustul autentic!

Catalogul conține 24 de Pagini: