DM Drogerie Markt

DM Drogerie Markt

Catalog cu Oferte din Magazin
4.5 12 voturi
DM Drogerie Markt

Catalog 4 - 30 Iulie 2024

DM drogeriemarkt catalog - Express

Ofertele din Revista DM Drogerie Markt sunt valabile de Joi, 4 Iulie 2024 până Marţi, 30 Iulie 2024, în limita stocului disponibil.

Descoperă ofertele speciale din noul Catalog DM drogeriemarkt - Express! Disponibil online în perioada 04.07.2024 - 30.07.2024, acest catalog compact de 4 pagini aduce produse excelente pentru îngrijirea părului și a pielii. Cu branduri de încredere precum Syoss și o varietate de produse cum ar fi spuma de protecție pentru culoare, balsamul intensiv plex și vopseaua pentru păr, DM drogeriemarkt te ajută să îți menții frumusețea fără compromisuri.

Aruncați o privire în Catalogul DM drogeriemarkt - Express și profitați acum de ofertele avantajoase cu Katalog! Indiferent dacă aveți nevoie de produse pentru colorarea părului, îngrijirea termică sau pur și simplu pentru o rutină de îngrijire eficientă, DM drogeriemarkt vă stă la dispoziție. Nu ratați oportunitatea de a economisi și de a experimenta produsele de calitate superioară disponibile în acest catalog. Alegeți DM drogeriemarkt pentru căutarea perfectă a produselor de îngrijire!

Catalogul conține 4 Pagini: