Flanco

Flanco

Catalog cu Oferte din Electronice
4.5 12 voturi
Flanco

Catalog 6 - 12 Iunie 2024

Catalog Flanco

Ofertele din Revista Flanco au fost valabile de Joi, 6 Iunie 2024 până Miercuri, 12 Iunie 2024, în limita stocului disponibil.

Aruncă o privire la noul "Catalog Flanco" și descoperă ofertele fantastice valabile între 06.06.2024 și 12.06.2024! Pe parcursul celor 8 pagini, găsești reduceri irezistibile la o gamă variată de produse electronice și electrocasnice. Printre acestea se numără telefoane Samsung Galaxy A15 LTE cu ecran Super AMOLED și baterie de 5000mAh, și smart TV-uri LED Ultra HD 4K de la Google TV, perfecte pentru a-ți transforma locuința într-un centru de divertisment.

Nu rata ocazia de a-ți îmbunătăți bucătăria cu espressorul automat DeLonghi, dotat cu 9 programe automate și carafă pentru spumarea laptelui, sau cu grătarul electric OptiGrill+ XL, ideal pentru prepararea rapidă și sănătoasă a mâncărurilor tale preferate. Toate acestea, alături de multe alte oferte incredibile, te așteaptă în "Catalogul Flanco". Salvează acum cu Katalog și bucură-te de cele mai bune prețuri la produsele de top!

Acest Catalog a expirat, iar ofertele nu mai sunt valabile!
Te rugăm să verifici ofertele din celelalte cataloage și să te abonezi pe Katalog pentru a primi cele mai bune oferte.
Catalogul conține 8 Pagini: