Kaufland

Kaufland

Catalog cu Oferte din Supermarket
4.5 12 voturi
Kaufland

Catalog 12 - 18 Iunie 2024

Catalog Kaufland - Ofertă Specială Parkside

Ofertele din Revista Kaufland au fost valabile de Miercuri, 12 Iunie 2024 până Marţi, 18 Iunie 2024, în limita stocului disponibil.

Descoperă noul "Catalog Kaufland - Ofertă Specială Parkside" și bucură-te de cele mai avantajoase oferte pentru unelte și echipamente de calitate! Cu 20 de pagini pline de produse esențiale pentru orice proiect de bricolaj, acest catalog este ghidul perfect pentru toți pasionații de DIY. Ofertele sunt valabile în perioada 12.06.2024 - 18.06.2024, așa că nu rata ocazia de a-ți echipa atelierul cu cele mai bune scule și accesorii.

În paginile catalogului vei găsi un set complet de șurubelnițe cu suport, unelte versatile și eficiente, precum și un aparat de spălat cu presiune de 1800W, ideal pentru orice gospodărie. Trusa de unelte și scara sunt doar câteva dintre produsele esențiale prezentate, fiecare selectat pentru a oferi performanță și durabilitate. Accesează acum "Catalogul Kaufland - Ofertă Specială Parkside" și asigură-te că nu ratezi niciuna dintre aceste oferte incredibile!

Acest Catalog a expirat, iar ofertele nu mai sunt valabile!
Te rugăm să verifici ofertele din celelalte cataloage și să te abonezi pe Katalog pentru a primi cele mai bune oferte.
Catalogul conține 20 de Pagini: