Mega Image

Mega Image

Catalog cu Oferte din Supermarket
4.5 12 voturi
Mega Image

Catalog 27 Iunie - 31 Iulie 2024

Catalog Iulie - Gusturi care te trimit in Vacanta

Ofertele din Revista Mega Image sunt valabile de Joi, 27 Iunie 2024 până Miercuri, 31 Iulie 2024, în limita stocului disponibil.

Descoperă gusturi care te trimit în vacanță în noul catalog Mega Image pentru luna Iulie! Cu oferte valabile până la finalul lunii, acest catalog este o oază de inspirație pentru iubitorii de gastronomie și călătorii. Indiferent că visezi la un poke bowl cu somon și legume proaspete sau te pregătești pentru o masă delicioasă în stilul Nutrifie cu Chef Alex Iacob, Mega Image îți oferă tot ce ai nevoie pentru a experimenta savoarea verii în confortul casei tale.

Cu pagini bogate în idei culinare și sfaturi practice, catalogul Iulie este ghidul tău perfect pentru a transforma fiecare masă într-o experiență specială. Explorează cele mai proaspete ingrediente, rețetele inspiraționale de la cunoscuți chef-i și ofertele speciale la produsele tale preferate. Nu pierde ocazia de a bucura papilele gustative și de a profita de avantajele economice ale catalogului Mega Image. Iulie nu a fost niciodată atât de gustos și de accesibil!

Catalogul conține 48 de Pagini: