Selgros

Selgros

Catalog cu Oferte din Supermarket
4.5 12 voturi
Selgros

Catalog 28 Iunie - 11 Iulie 2024

Catalog Selgros - Food

Ofertele din Revista Selgros au fost valabile de Vineri, 28 Iunie 2024 până Joi, 11 Iulie 2024, în limita stocului disponibil.

Descoperă cele mai tentante oferte din noul catalog Selgros - Food, disponibil online pentru perioada 28 iunie - 31 iulie 2024! Acest catalog aduce în prim-plan o varietate impresionantă de produse alimentare proaspete și de calitate premium. De la gulaș din pulpă de porc și ardei grași proaspeți, până la paste italiene de la Panzani și lavrac proaspăt din Grecia, Selgros îți aduce tot ce ai nevoie pentru a crea cele mai delicioase rețete acasă sau în restaurantul tău.

Accesează catalogul Selgros - Food pentru a explora oferta vastă de produse, inclusiv ulei de măsline extra virgin și vinuri selecte, cum ar fi Lambrusco Rose de la ZAREA. Fie că ești un bucătar pasionat sau un profesionist din industria HORECA, Selgros te ajută să găsești ingrediente de cea mai bună calitate la prețuri competitive. Nu pierde ocazia de a te bucura de garanția adăugată la băuturile selectate și de a beneficia de cele mai bune oferte pentru fiecare achiziție. Vizitează Selgros și fă din fiecare masă o experiență de neuitat!

Acest Catalog a expirat, iar ofertele nu mai sunt valabile!
Te rugăm să verifici ofertele din celelalte cataloage și să te abonezi pe Katalog pentru a primi cele mai bune oferte.
Catalogul conține 32 de Pagini: