Selgros

Selgros

Catalog cu Oferte din Supermarket
4.5 12 voturi
Selgros

Catalog 1 - 31 Iulie 2024

Catalog Selgros - Gastro Food

Ofertele din Revista Selgros sunt valabile de Luni, 1 Iulie 2024 până Miercuri, 31 Iulie 2024, în limita stocului disponibil.

Descoperă cele mai proaspete oferte din noul catalog Selgros - Gastro Food, disponibil online pentru perioada 1 iulie - 31 iulie 2024! Acest catalog este dedicat pasionaților de gastronomie și profesioniștilor din domeniul HORECA, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate. De la lipii libaneze pentru preparatele tale gourmet, la inghetată cu aromă de vanilie în ambalaje generoase de 4000 ml, Selgros îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a impresiona în bucătărie.

Accesează catalogul Selgros - Gastro Food online pentru a explora ofertele speciale și pentru a găsi produsele ideale pentru afacerea ta sau pentru acasă. Fie că ești în căutarea ingredientelor premium sau a deserturilor răcoritoare, Selgros te ajută să faci achiziții inteligente și economice. Nu rata această ocazie de a te bucura de prețuri avantajoase și de produse de cea mai bună calitate. Vizitează Selgros și profită de fiecare achiziție pentru a crea experiențe culinare de neuitat!

Catalogul conține 24 de Pagini: